Annelies Pelckmansverpleegster / voeding

Annelies-fotoTim ken ik reeds 8 jaar, de vinnige sportman van Balance healthcenter, waar mijn dochter danslessen volgt.
Steeds is hij op zoek naar uitdagingen in zijn leven, en deze zijn niet altijd de simpelste, hij weet ze echt wel uit te kiezen.
Knap vind ik zijn uithoudingsvermogen, zijn wilskracht en sterke karakter om deze steeds tot het einde te kunnen volhouden.

3 jaar geleden heeft Tim deze wedstrijd ook al een keer gereden, en doordat mijn man toen meegegaan is kon ik alles vanop de eerste rij volgen. Wat een avontuur ! Spannend was het als we even niets gehoord hadden, blij om steeds te horen dat hij tijdig binnen was geraakt in de time- stations. Vreugde om dat hij de eindmeet gehaald had !
Door dit alles en vooral door het respect en bewondering naar Tim toe heb ik ook zin in dit avontuur (zolang dat ik maar niet op de fiets moet gaan zitten). Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, soms heel zwaar, maar moeilijk gaat ook ! Het zal een hele uitdaging worden om Tim goed te begeleiden, maar we hebben al twee experts mee dus dat komt wel goed !
Ik ga proberen erop toe te zien dat de mannen lekker eten krijgen (krachtvoer voor Tim) en dat ze zich gedragen en een waske op tijd en stond, zal nodig zijn met de temperaturen daar.

Tim aanmoedigen en krachten geven zal ook zeer belangrijk worden ! Maar met zo’n positieve ploeg die er volledig voor wilt gaan lijkt mij dit geen probleem. We gaan onze krachten moeten bundelen, om Tim zijn doel te laten bereiken.
Ik kijk er echt naar uit om met de mannen aan dit avontuur te starten !

Tim moet en zal over de eindmeet geraken !
Hoop ook dat het thuisfront hem de nodige positieve en bemoedigende vibes doorstuurt, hij zal het nodig hebben!

Go Tim Go! We geloven in je !