Kristof Cantersnavigate / social media

kristophe-CantersAls kind was ik al iemand die tijdens zijn jeugd reeds de meer extreme sporten opzocht zoals windsurfen, waterskiën en snowboarden. Dat is door het ouder worden en een super gezinnetje te stichten allemaal verleden tijd, maar de interesse is gebleven.

Mijn dochtertjes dansen al een tijdje bij Balance Health Center waar ik Tim heb leren kennen. Een tijdje geleden kwam hij aan met een verhaal over een tocht met de fiets, dwars door America en vroeg me of ik mee wilde. Het verhaal sprak me al van in het begin aan en door het grote Amerika reizen wordt je niet alle dagen voorgeschoteld. Mijn gezinnetje achterlaten was mijn enige rem om niet direct ja te zeggen. Ik ben vader van 3 kids en heb het geluk een prachtige vrouw te hebben die steeds achter mij staat. Ook voor haar is mijn deelname een hele opgave.

Ik zie er echt naar uit om dit avontuur te beginnen en weet dat Tim dit kan en wil hem dan ook zo goed mogelijk helpen om zijn doel te bereiken.

Mijn taak bestaat uit het up to date houden van de website en het media gebeuren.  Zo kan de hele wereld Tim volgen in zijn grote avontuur. Maar de belangrijkste taak van iedereen die meegaat is het ondersteunen van Tim en om er een leuke belevenis van te maken die we heel ons leven kunnen meedragen.